Fiataloknak a Szolidaritási Testületről

Szeretnéd jobbá tenni a világot, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Értékes tapasztalatokat és élményeket szereznél? Fontosnak tartod, hogy legyen fejlődési lehetőséged? Csatlakozz a Szolidaritási Testülethez!

Önkéntesség

Szívesen lennél önkéntes külföldön hosszabb vagy rövidebb ideig? Az EU támogatásával megteheted! Belevágnál? Olvass tovább!
Interkulturális kalandok, szakmai fejlődés, utazás, a hivatás megtalálása… Volt önkéntesek számolnak be neked az élményeikről!
Kérdésed van? Kezdd itt!

Szolidaritási projektek

18-30 éves fiatalok min. 5 fős csoportja valósíthat meg ilyen hazai kezdeményezéseket, hogy jobbá tegyék saját közösségüket.
Itt elolvashatjátok, mi a szolidaritási projektek pályázatbenyújtásának menete!
A pályázatbenyújtáshoz és a projektmegvalósításhoz szükséges dokumentumok gyűjteménye.
Támogatást kapott a szolidaritási projektetek és szeretnétek tudni a következő lépéseket? Olvassátok el leírásunkat!
Szükségetek van egy kis löketre a szolidaritási projekt megtervezéséhez és megvalósításához? Olvassátok el cikkjeinket és használjátok eszközeinket!
Kérdésetek van a szolidaritási projektekkel kapcsolatban? Kezdjetek itt!

Humanitárius segítségnyújtás

18-35 éves vagy, és az Európán kívüli országokban tennél valami jót?
A humanitárius segítségnyújtás kapcsán lenne kérdésed? Kezdj itt!
Humanitárius segítségnyújtás

ESC Alumni a hazatért résztvevőknek

Véget ért az önkéntes projekted, és szeretnél találkozni hasonló élményeket átélt emberekkel, akik átérzik, min mész keresztül? Szeretnéd minél több emberrel megosztani az élményeidet, és arra bíztatni őket, hogy vágjanak hasonló kalandba, mert megéri? Csatlakozz az ESC Alumni hálózathoz, és légy egy volt önkéntesekből álló csapat tagja!

Tovább olvasok

gggg

Ugródeszka hírlevél

Szeretnél hírt kapni az ifjúsági terület legfontosabb újdonságairól? Az Eurodesk Magyarország hírlevelével nemcsak a Szolidaritási Testületről kapsz majd tájékoztatást, hanem minden olyan izgalmas felhívásról, hírről és sztoriról, ami neked érdekes lehet. Nemzetközi és hazai lehetőségek a postaládádba!

Információs levél pályázóknak
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×