Európai Szolidaritási Testület Ügyfélszolgálat

Személyes ügyfélszolgálat

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a COVID-19 járvány miatt átalakítottuk ügyfélkapcsolatainkat.

A Tempus Közalapítvány személyes ügyfélszolgálata 2021. március 8-tól visszavonásig szünetel. Kérjük, hogy kérdéseiteket elsősorban telefonon vagy emailben tegyétek fel munkatársainknak az alábbi elérhetőségeken.

Online konzultáció

Ha nehezen igazodtok el a Tempus Közalapítvány által kezelt pályázatok között, vagy speciális ügyben szeretnétek bővebb felvilágosítást kérni, akkor lehetőségetek van személyes tanácsadás kérésére is, amelyet a járványhelyzetre való tekintettel online formában tartunk. Ez előzetes bejelentkezést és időpont egyeztetést igényel, amelyhez kérjük, töltsétek ki az alábbi kapcsolat felvételi űrlapot, amelynek alapján munkatársunk hamarosan felveszi veletek a kapcsolatot.

Telefonos ügyfélszolgálat

A telefonos kapcsolatfelvétel megkönnyítése érdekében átalakítottuk telefonközpontunkat és a telefonos menürendszert, így a beérkező hívásaitok egy gombnyomás segítségével eljuthatnak az ügyfélszolgálati számainkra. A telefonközpont átalakításai miatt javasoljuk, hogy hívjátok az alábbi, Európai Szolidaritási Testülethez és Erasmus+ programhoz kapcsolódó ügyfélszolgálati számot: (+36 1) 237 1320. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésetekre és segítenek eljutni a megfelelő munkatárshoz.

Tempus Közalapítvány - Kapcsolat

Ügyfélszolgálat

Hétfő - csütörtök: 8:30 - 17:00

Péntek: 8:30 - 14:30

Szombat, vasárnap: ZÁRVA

Ügyfélkapcsolati tájékoztató

Annak érdekében, hogy ügyintézésünk a leggyorsabb legyen, kérjük, olvassátok el ügyfélkapcsolati tájékoztatónkat.

Ügyfélszolgálati elégedettségi kérdőív

Ügyfeleink véleménye fontos számunkra. Kérjük, segítsétek munkánkat az ügyfélszolgálati munkára vonatkozó rövid kérdőív kitöltésével!

A Tempus Közalapítvány felé történő kapcsolatfelvétellel megismertétek és elfogadjátok a vonatkozó adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Panaszbejelentéssel kapcsolatban kérjük, olvassátok el panaszkezelési szabályzatunkat, valamit a panaszkezeléshez kapcsolódó adatkezelésre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót. Panaszotokat az itt letölthető panaszbejelentő űrlap kitöltésével nyújthatjátok be írásban a panaszbejelentes@tpf.hu címre.

A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×