Megújultak a Youthpass tanúsítványok!

Az Erasmus+ ifjúság és a Szolidaritási Testület 2021-2027-es időszakában támogatott projektjeinek résztvevői használhatják az új tanúsítványokat.

youthpass logó

Az új tanúsítványok:

  • új dizánjt kaptak;
  • három részből állnak: az első a főbb adatokat tartalmazza, a második a tanulási eredményeket, a harmadik pedig a projekt részleteit;
  • harmadik egysége kifejezetten hasznos több tevékenységből álló, hosszabb projektek kifejtéséhez;
  • kitöltésekor lehetőség van egyéb hasznos információkat és hivatkozásokat is beilleszteni (pl.: a projekt honlapja);
  • QR-kóddal hitelesíthetők.

Az új, ifjúsági munkásoknak szánt Youthpass lehetővé teszi, hogy a kitöltők az ETS kompetenciamodell alapján értékeljék fejlődésüket.

Az új Youthpass tanúsítványok 2022. március 31-től béta verzióban érhetők el minden projekttípushoz (ifjúsági csere, ifjúságsegítők mobilitása, önkéntesség és szolidaritási projektek), abban az esetben, ha a projekt adatokat március 31. 8 óra után vitték be a felületre. Ez alól a DiscoverEU a kivétel: a hozzá tartozó tanúsítvány csak 2023-tól lesz elérhető.

A 2014-2020-as programszakasz támogatottjai a régi tanúsítványt tölthetik ki.


Jó tudni! A béta verziók május 2-ig élnek, addig a régiek is elérhetők. A tesztidőszakban a projektszám megadása után választható ki, hogy már az új Youthpass tanúsítványokat szeretné valaki használni, vagy inkább a régieket. Azok, akik az új verziót választják, egy értékelő kérdőívet is kitölthetnek a végén az új tanúsítványról, hogy segítsék a SALTO T&C Forrásközpont munkatársait a végleges Youthpassok felhasználóbarát kialakításában.A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×