Felhívás támogató programokban való szakemberi részvételre

Olyan szakembereket keresünk, akik aktívan részt vesznek az Erasmus+ ifjúság és/vagy az ESC programba újonnan bekapcsolódni kívánó szervezetek felkészítésében.

Támogató programjaink célja a magyar nemzeti iroda nyílt felhívására jelentkező, az Erasmus+ ifjúság és/vagy az Európai Szolidaritási Testület lehetőségei iránt érdeklődő és a felelős munkatársak által a jelentkezés alapján a részvételre alkalmasnak tartott szervezetek támogatása abban, hogy az érintett programban releváns, magas minőségű projekttervet és pályázatot állítsanak össze.

Jelen felhívás célja a szakemberi kör bővítése. A szakemberi kör tagjai részt vesznek a fenti támogató programokban vagy profiljuknak megfelelően azok egy részében. A támogató szakemberek az alábbi feladatokat látják el:

  • A támogató programban részt vevő szervezet felkészítése – igényeik és lehetőségeik figyelembevételével – az Erasmus+ ifjúság és/vagy az Európai Szolidaritási Testület programokba történő bekapcsolódásra, támogatásuk a fenti programokban végzett munkájuk minőségének fejlesztése érdekében.
  • A támogató folyamathoz kapcsolódó dokumentáció elkészítése (jelenléti ívek vezetése, ülések, találkozók, konzultációk rövid összefoglalása, beszámolóűrlap kitöltése).
  • Együttműködés az Erasmus+ ifjúsági csoport munkatársaival a támogató folyamat kapcsán.

A felhívás részletei a linkre kattintva érhetők el.

Jelentkezési határidő: 2023. május 31. 12:00.


További információ:
Bakonyi Katalin
pályázati referens
katalin.bakonyi@tpf.hu