Egymástól tanulunk, együtt fejlődünk: Megnyílt a regisztráció az Erasmus+ kommunikációs tréningre!

Szeptember 20-án egy teljes napon keresztül fejleszthetik kommunikációs készségeiket az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület projektek megvalósítói.

Megnyílt a regisztráció!

A Tempus Közalapítvány idén is megrendezi Erasmus+ kommunikációs és disszeminációs tréningjét a köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás, ifjúság, sport és felsőoktatás területén a 2021, 2022 és 2023-ban támogatást nyert és futó projekttel rendelkező pályázók számára. Az eseményre az Európai Szolidaritási Testület projektek megvalósítóit is szeretettel várjuk!

Időpont: 2023. szeptember 20. 10:00-16:00
Helyszín: MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.


Egymástól tanulunk együtt fejlődünk rendezvény


Egymástól tanulunk és együtt fejlődünk az Erasmus+ projektek során!

Az idei tréning fókuszába a kapcsolatépítés és az egymástól való tanulás került. Találkozunk, beszélgetünk, kérdezünk, inspirációt merítünk egymás projektjeiből, kapcsolódási pontokat keresünk és találunk, közösen gondolkodunk, azaz egymástól tanulunk és együtt fejlődünk ezen a napon.

A rendezvény során interaktív műhelymunkákon és inspiráló előadásokon keresztül történik mindez, annak érdekében, hogy minden résztvevő a legtöbbet hozhassa ki projektjéből és a mindennapokba könnyen beépíthető tippekkel térhessen haza, hogy aztán igazán hatékonyan, újult erőkkel folytatódjon a megvalósítás és az eredmények terjesztése.

Regisztráljon a tréningre és böngésszen az izgalmas workshopok között IDE kattintva!